Lösningar för
alla
behov


Vi på TX Kyl & Värmepumpservice i Katrineholm har valt att bara jobba med kvalitetsprodukter från kända varumärken som Ahlsell, PORKKA, Scanmont och FUJITSU. Anledningarna är många, inte minst en hög komfort, användarvänlighet och de låga driftkostnaderna. I vårt produktsortiment finns det lösningar för alla behov.

Låt oss hjälp dig att välja rätt system för just ditt hushåll. Vi erbjuder flera typer av värmepumpar som exempelvis luft/luft som finns i flera utföranden (väggmodell, golvmodell eller undertaksmodell) eller varför inte en av de nya generationens luftvattenvärmepump.

Oavsett vilken lösning som passar just ditt behov kan du som kund hos oss på TX Kyl & värmepumpservice känna dig trygg och säker. Våra installatörer är välutbildade med rätt behörighet och certifikat, som tar ansvar såväl före, under som efter installationen.

Kontakta oss redan idag för aktuella kampanjer och passa på att boka en kostnadsfri rådgivning!

 


Garantier


Våra produkter inkluderar garanti mellan 5 och 10 år med möjlighet att teckna fortsatt försäkring när garantitiden löpt ut - allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker. Fråga oss om du vill veta mer om vad detta innebär för dig med en värmepump från oss under många år framöver.

Lösningar för större energibehov?


Kommersiella fastigheter

Ett urval av våra luft/luft produkter

Nedan finner du ett litet urval av våra mest populära luftluftvärmepumpar men vi erbjuder många fler. Kontakta oss om du behöver rådgivning i valet av maskin eller om du inte hittar en produkt med rätt effekt för ditt behov i listan så visar vi dig fler alternativ.

Ett urval av våra luft/vatten produkter

Vid standardinstallation av luft/luft värmepump ingår följande:

• 2st väggkonsoler för infästning av utomhusdel i vägg. • 4st vibrationsdämpare mellan konsoler och utomhusdel. • Isolerade kopparrör upp till 5 meter. • Kabelkanal i vit plast upp till 5 meter med ändstycke/vinklar. • En håltagning vägg med träfasad/lättbetong/tegel. (betong eller natursten offereras separat) • Utdragning av kondensvattenslang om möjlighet till fall finns. (minst 2 cm per meter) • Vakuumsugning. • Provkörning och tryckmätning. Vid behov påfyllning av ytterligare köldmedium. • Resor är inräknade till kund på fastlandet (vid installation på öar tillkommer kostnad för båttransport) • Inkoppling till jordat eluttag med förlängningskabel samt provkörning.

Vi erbjuder fler värmepumpar än vi kan visa upp på webbplatsen så besök gärna DAIKINS och FUJITSUS webbplatser om du vill se fler alternativ.

Kontakta oss idag

    Det självklaraste valet


    Att investera i en grön och kostnadseffektiv klimatlösning för ditt hem är det smarta valet. Värmepumpar är en teknik som ger dig en grönare, användarvänligare och billigare energiåtgång samt ger dig full kontroll var du än befinner dig. Effektivisera din förbrukning och nyttja inte mer än du behöver så får du en hög komfort till en minimal energiförbrukning.

    Är du själv osäker på vilken värmepump som passar bäst för just ditt behov? Har du behov av värme, kyla eller både och? Ingen fara, fråga oss så visar vi dig vilken produkt som ger dig mest klimatenergi för pengarna.