Ta kontrollen över dina fastigheters
energikostnader och komfort


Med våra innovativa klimatlösningar för större fastigheter kommer du att sänkta dina driftkostnader avsevärt. Vi har ett komplett program av konkurrenskraftiga lösningar för alla behov för både värme och kyla oavsett om det gäller små kontor eller större kontorsfastigheter. Klimatlösningarna hjälper våra kunder att öka sin komfort och minska kostnaderna när vi skräddarsyr lösningen helt efter varje unikt behov.

Våra installatörer har arbetat med kylteknisk utrustning och besitter mångårig erfarenhet av kommersiella byggnader och fastigheter. Vi har många nöjda och fina referenser att visa upp om så önskas.

Kontakta oss redan idag för aktuella kampanjer och passa på att boka en kostnadsfri rådgivning.

Välkända varumärken


Vi arbetar bara med välkända varumärken vilket gör att vi har en bred portfölj av olika lösningar för alla typer av behov.

Vi säljer, installerar och servar kostnadseffektiva och driftsäkra maskiner för alla behov oavsett om det gäller ett kontorslandskap, butik eller industri. Vill du se hela utbudet av maskiner så kan du se det direkt via DAIKIN och FUJITSU webbplatser.

 • TEXAS Kyl & Värmepumpservice | Ahlsell
 • TEXAS Kyl & Värmepumpservice | Porkka
 • TEXAS Kyl & Värmepumpservice | Scanmont
 • TEXAS Kyl & Värmepumpservice | Daikin
 • TEXAS Kyl & Värmepumpservice | Fujitsu

Lösningar för ditt eget hem?


Konsumentprodukter

Ett urval av våra luft/luft produkter

Nedan finner du ett litet urval av våra mest populära luftluftvärmepumpar men vi erbjuder många fler. Kontakta oss om du behöver rådgivning i valet av maskin eller om du inte hittar en produkt med rätt effekt för ditt behov i listan så visar vi dig fler alternativ.

Kontakta oss idag

  Nöjda kunder


  Vi på TX Kyl och värmepumpservice har idag flertalet nöjda kunder runt om i mälardalen. Bland annat har vi tagit ett helhetsansvar för flera klimatlösningar åt fastighetsägare i Katrineholm, Flen och Vingåker, flera Apotek och även storkök och andra lokaltyper hos flera kommun och landsting i regionen. Vi har även ett stort antal kunder i Gnesta, Strängsnäs och Eskilstuna.

  Vi utgår från Katrineholm men jobbar i hela Mälardalen. Inom en radie på 15 mil når vi i Katrineholm en tredjedel av Sveriges befolkning

   

  Garantier


  Våra produkter inkluderar garanti mellan 5 och 10 år med möjlighet att teckna fortsatt försäkring när garantitiden löpt ut - allt för att du som kund ska känna dig trygg och säker. Fråga oss om du vill veta mer om vad detta innebär för dig med en värmepump från oss under många år framöver.